Ska gifta mig 2 gånger ;)

hahah e så nervöss, min svärmor och svärfar har fixat en turskisk fest som ett bröllop nu på söndag men hundratals med släkt och vänner pinsaaaamt..

har varit och handlat med min svärmor allt som e till mig, tiara,brudklänning, slöja, skor, undekläder och mtcket mer...

e så glad att allt rullar på som det ska. nu på fredag ska vi hämta min brudklänning och göra naglar jag och svärmor. det kommer att bli super mysigt och kul. på fredag blir det mycket frixa och trixa;)

jat tar lite små pauser från att blogga.. har så mkt just nu. att bloggandet känns lite jobbigt. kommer lägga upp massa bilder sen efter söndagsfesten...


Ajuste våran bebis blir hela 3 MÅNADER idag och jag e så lycklig. den 29 juni kl 10,00 ska jag och gökhan på ultraljud och vi kommer att få se våran bebis för första gången.. 

Vi ska titta om det blir en Flicka eller Pojke. så den nyheten kommer längre fram ;) 

min mage har börjat  få sin form haha den syyyyyns lite nu. åhhhhhhh så mysigt 

puss 


Våran bebis!


Lycklig som faan.


Gravid vecka 10




Mamma
Under graviditeten förändras kroppen på många olika sätt. Det är vanligt med halsbränna och sura uppstötningar. En del får hål eller fler hål i tänderna under graviditeten. Håret förändras och du kan börja att känna avsmak för viss mat, tobak och alkohol. På grund av den förändrade hormonbalansen i din kropp kan du få acne. Det är också vanligt med ökade flytningar från underlivet, pga den ökade blodgenomströmingen i gyn-organen. Det är helt normalt.
OBS Om du får blödningar bör du däremot kontakta din barnmorska/gyn klinik. Oftast är det inte något farligt, men det kan i värsta fall vara en förvarning om missfall.

Nu är det dags för första besöket hos barnmorskan. Du och din partner (om han vill) får prata om graviditeten, hur du mår och ta olika prover. Att besöka mödravården är frivilligt, men det är ett bra sätt att ha kontroll på att du och barnet mår bra under graviditeten. På de flesta mödravårdcentraler har du även möjlighet att göra ett läkarbesök under de första tolv veckorna. Detta besök är framför allt till för dig som har någon speciell sjukdom, eller några speciella frågor du undrar över. Tidigare var läkarbesöket i princip obligatoriskt, men är numera på de flesta ställen frivilligt. Om du väntar tvillingar kan läkaren vid läkarbesöket känna att livmodern är något större än för de som väntar ett barn

Barn
Embryot har utvecklat sin känsel och reagerar på beröring. Det har försiktigt börjat att röra på sig och träna musklerna, men eftersom det är så litet kan du inte känna av rörelserna än. Ansiktet börjar ta form.

LÄNGTAR

åhhhhhhhhhhhhhhh vill ha min bebis nuu   ;)

RSS 2.0